Hoogstraat 393 – 397A
5654 ND
Eindhoven

Tel:      040 251 81 29
Fax:     040 251 84 45
Mail:     info@tmg-eindhoven.nl

Openingstijden:

Maandag 8.00 – 17.00 uur
Dinsdag 8.00 – 17.00 uur
Woensdag 8.00 – 17.00 uur
Donderdag 8.00 – 17.00 uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 uur
Zaterdag 8.00 – 13.00 uur

Op zondag en feestdagen zijn we gesloten

Nieuws

Digitaal factureren mogelijk.

Vanaf nu kun je bij ons je facturen ook digitaal ontvangen. Interesse? Geef het gewoon even door bij de administratie en het wordt in gang gezet. Het scheelt een hoop papierwerk.

Nieuw: 'Little Jumbo'

Nu bij ons verkrijgbaar is het merk Little Jumbo; trappen; steigers en veel meer. Wij zijn erg blij met deze aanvulling op ons assortiment. Neem eens een kijkje in de folder of op de website. http://www.littlejumbo.nl/

Nieuw bij Teunissen: Jepson magneetboormachines

Nieuw: Onze eigen brochure "perslucht en toebehoren"

In de brochure vind u alle compressoren, koppelingen, tot uw complete persluchtinstallatie Het boekje is verkrijgbaar in onze winkel of te downloaden via onderstaande link.

Prijslijst op aanvraag

Download de brochure HIER

Nieuwe website online

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Met deze nieuwe website hopen we u nog beter te kunnen informeren en op de hoogte houden van noviteiten en acties. We blijven de site continu verbeteren en onderhouden en proberen daarmee de gegevens zo accuraat mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen over de site dan horen we dat erg graag.

Nu bij ons in het assortiment: Lamello!

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor het originele ‘Lamello”. Dit merk dat u waarschijnlijk kent van het ‘Lamello’ houtverbindingssysteem heeft tegenwoordig een uitgebreide lijn aan professionele houtbewerkingsmachines. Neem eens een kijkje op de website: www.lamello.be

Nieuwsbrief

    Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

© TMG Eindhoven 2015

Nieuwsbrief